۰
plusresetminus
تاریخ انتشاردوشنبه ۲۰ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۰
کد مطلب : ۱۵۰۶

خطر سوء تغذیه در بیماران بستری در آی سی یو

عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت: ۶۰ درصد بیمارانی که در آی سی یو بستری می شوند دچار سوء تغذیه هستند؛ چرا که دریافت غذایی خوبی ندارند. این بیماران باید با انواع تغذیه های حمایتی مدیریت شوند.
خطر سوء تغذیه در بیماران بستری در آی سی یو
به گزارش پایگاه خبری خبردارو، و بنابر اعلام روابط عمومی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، دکتر سیده زهرا شریعت پناهی با بیان این مطلب گفت: وقتی بیماری با سوء تغذیه در آی سی یو بستری می شود نسبت به بیماری که سوء تغذیه ندارد، با وضعیت دشواری مواجهه می شود.
وی افزود: سوء تغذیه متابولیسم بدن را تحت تاثیر قرار می دهد. به طوری که دوران بستری بیمار طولانی می شود و منجر به عفونت زخم، عفونت خون، عفونت ادراری، نارسایی ارگان های بدن و ... می شود.
عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور ادامه داد: عوارض و مرگ و میر در افرادی که دچار سوء تغذیه هستند، بیشتر از افرادی است که سوء تغذیه ندارند و این افراد را باید بیشتر غربال کنیم.
شریعت پناهی انواع تغذیه های حمایتی برای بیماران دچار سوء تغذیه در آی سی یو را از طریق دهانی، لوله ای و وردیدی دانست.
وی درباره بستری بیماران دچار سوختگی که در آی سی یو بستری هستند، گفت: به دلیل اینکه سطح زیادی از بدن بیمار دچار سوختگی شده است، برای ترمیم بافت، بدن نیاز به کالری و پروتئین بیشتر به همراه افزایش مصرف ویتامین ها و املاح دارد.
عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در ادامه به بیماران کرونایی بستری در آی سی یو اشاره کرد و افزود: بیماران کرونایی بستری در آی سی یو و سایر بخش های عادی دچار سوء تغذیه می شوند که مهمترین عامل آن بی اشتهایی زیاد به علت افزایش فاکتورهای التهابی در بدن است. در مرحله اول با تجویز داروهای اشتهاآور و غذاهای کم حجم با کالری بالا و ترجیحا به شکل مایع و یا نیمه جامد، دریافت غذا را افزایش می دهد. در مراحل بعدی از پودرهای پروتئینی و غذایی استفاده می کنیم و در انتها از تغذیه با لوله یا وریدی کمک می گیریم.
شریعت پناهی بر تنوع مواد غذایی بعد از بهبود بیماران کرونایی بستری  تاکید کرد و اظهارداشت: برای این افراد همه مواد گروه غذایی اعم از کربوهیدرات ها، پروتئین ها به مقدار زیادتر از افراد سالم، میوه، سبزی و لبنیات لحاظ شود و بعد از مرخص شدن از بیمارستان نیز تا چند هفته این رژیم ادامه داشته باشد.
وی افزود: دریافت ویتامین ها و املاحی که از آنتی اکسیدان ها برخوردار هستند، برای بیماران بهبود یافته کرونایی مفید است. چرا که اکسیدان های خون این افراد بالا می رود.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

استاندار تهران: شرایط کرونا در تهران قرمز و سینوسی است
چرایی تغییر هرساله واکسن آنفلوآنزا / موارد منع مصرف این واکسن
واکسن کووید-۱۹ احتمالاً تا اواسط سال ۲۰۲۱ به بیشتر مردم نمی‌رسد
ادعای یک پزشک انگلیسی: تست کرونا ممکن است ویروس مرده را بیماری‌زا تشخیص دهد
مدیر عامل گروه دارویی برکت خبرداد افزایش تولید داروی ضدکرونای رمدیسیویر توسط ستاد اجرایی فرمان امام (ره)
رئیس شبکه بیماری‌های ویروسی ایران: بعید است واکسن کرونا تا آخر امسال در اختیار مردم قرار بگیرد
صفر تا صد تست تشخیص کرونا
آیا بیمارستان‌ها برای مواجهه با پیک سوم کرونا آمادگی دارند؟
شمار مبتلایان روزانه کرونا در فرانسه رکورد زد
سازمان جهانی بهداشت امیدی به توزیع واکسن کرونا تا قبل از اواسط ۲۰۲۱ ندارد
یک میلیارد یورو کرونا کجاست؟/ کادر درمان منتظرند!
رییس سازمان غذا و دارو اعلام کرد واردات واکسن آنفلوآنزا در انتظار تخصیص ارز/ درخواست تامین کنندگان دارو از بانک مرکزی
ایران برای خرید واکسن کرونا اقدام می کند؟
اولویت تزریق واکسن آنفلوانزا با چه کسانی است؟
معاون پژوهشی مرکز تحقیقات جراحی مغز و اعصاب عملکردی دانشگاه شهیدبهشتی: تخت آی سی یو کم داریم؛ فکری به حال پاییز و زمستان کنیم
کرونا، قوی‌تر از همیشه
واکسن کرونا باعث بیماری و مرگ می‌شود؟!
سرپرست معاونت بهداشت علوم پزشکی اهواز خبر داد کرونا در خوزستان در شرایط هشدار بالا
آمریکا با برنامه جهانیِ ساخت و توزیع واکسن کرونا همراهی نمی‌کند
محققان اسپانیایی: خوردن غذاهای فرآوری شده بدن را سریع‌تر پیر می‌کند
طیبی اعلام کرد آخرین نتایج استفاده از سلول درمانی در درمان کرونا
آغاز آزمایش واکسن کرونای دانشگاه آکسفورد در آمریکا
معاون علوم پزشکی گیلان عنوان کرد افزایش بیماران کرونایی ۲ تا ۵ روز بعد از هر تعطیلات
توزیع واکسن آنفلوآنزا از اواخر شهریور/ خرید واکسن با ارائه کارت ملی