۰
plusresetminus
تاریخ انتشارچهارشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۳
کد مطلب : ۲۲۴

ذائقه ایرانی‌ها شور شده است

رئیس فرهنگستان علوم پزشکی، گفت: زمانی که قیمت میوه گران‌تر از تنقلات پرنمک و پرضرر است، طبیعی است که مردم محصول ارزان‌تر را انتخاب می‌کنند.
ذائقه ایرانی‌ها شور شده است
به گزارش پایگاه خبری خبردارو، علیرضا مرندی، در خصوص مخاطرات فشارخون بالا و راه‌اندازی بسیج ملی کنترل فشارخون، اظهار کرد: فشارخون یکی از عوامل خطر ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر است که در اکثر موارد، علائم واضحی نداشته و فرد بعد از ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی، نارسایی‌های کلیوی و سکته‌های مغزی و قلبی، متوجه بیماری پرفشاری خون خود می‌شود.

وی با تاکید بر ضرورت چکاب‌های دوره‌ای فشارخون و جدی‌گرفتن مقوله خود مراقبتی توسط مردم، تصریح کرد: علاوه بر خود مراقبتی، وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نیز باید مبحث کنترل و شناسایی مستمر و به‌موقع افرادی که به فشارخون مبتلا هستند جدی بگیرند. مرندی افزود: متأسفانه در کشور ما مصرف نمک بالاتر از استاندارد جهانی است و ذائقه ایرانیان با طعم شوری سازگاری پیدا کرده است، بنابراین، خانواده‌ها باید در مصرف نمک دقت بیشتری کنند.



منبع:سلامت نیوز
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

بیماری‌های قلبی تهدیدی جدی برای بهبودیافتگان سرطان سینه
آغاز غربالگری سلامت دانش‌آموزان/ فعالیت ۲۰۰۰۰ مدرسه مروج سلامت در کشور
انتقال بیماری ایدز از مادر به فرزند ریشه کن شد
نقش باکتریهای روده در فرآیند تاثیر داروها چیست؟
مراقب تب کنگو باشید
"سرطان" عامل ۲۰ درصد از مرگ‌ و میر ایرانیان
همه چیز در مورد ویتامین B12
خروج توده ۳ کیلویی از بدن بیمار
توصیه های طلایی به کسانی که پیوند کلیه داشته اند
ارز ۴۲۰۰ تومانی دارو فعلا حذف نمی شود
مصرف دخانيات، تهديدي براي سلامت و رفاه جهاني است
نسخه نویسی الکترونیکی در کشور آغاز شد
درصورت پریدن غذا در گلو چه باید کرد؟
برگزاری نخستین همایش ملی اهدای عضو
جلوگیری از آلزایمر با قرص‌های فشار خون
چه کسانی به سرطان مثانه مبتلا می‌شوند؟
تدوین فهرست دارو‌های سنتی و گیاهی در مراحل نهایی
دردهای استخوانی برای شما چه پیامی دارد؟
کاهش چربي خون با گياهان دارويي
اصلاح سبک زندگی، کلید غلبه بر کبد چرب