۰
plusresetminus
تاریخ انتشاريکشنبه ۲ تير ۱۳۹۸ - ۱۱:۵۷
کد مطلب : ۳۳۰

مراقب تب کنگو باشید

تب کریمه کنگو به عنوان یک بیماری تقریبا خطرناک، در روزهای گرم سال شیوع پیدا می کند که بهتر است برای مصون ماندن از این بیماری، به نکات بهداشتی توجه کنیم.
مراقب تب کنگو باشید
خبردارو: محمدمهدی گویا رئیس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت:

از آنجایی که معمولاً گوشت قبل از استفاده بسیار خوب پخته می‌شود و همچنین رعایت نکات بهداشتی در کشتارگاه‌ها، بسیار بعید است که فردی از طریق خوردن گوشت دچار این بیماری شود. البته ممکن است اگر از جگر خام یا گوشت درست پخته نشده آلوده استفاده کند، مبتلا شود.



منبع: خبرآنلاین
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما

به زودی؛ توزیع تست فوری ایدز در داروخانه‌های کشور
جداسازی دوقلوهای پاکستانی پس از ۵۰ ساعت جراحی
80 درصد کودکان سرطانی 100 درصد درمان می شوند
انعکاس آلزایمر در رگ‌های خونی چشم
نگرانی وزارت بهداشت از سیستم فاضلاب خوزستان و خطر بروز برخی بیماری‌ها
پزشک اردبیلی توده ۱۱ کیلویی را از شکم بیمار خارج کرد
فقر ویتامین دی خطر کدام بیماری ها را افزایش می دهد؟
در مواجهه با فرد مبتلا به اچ‌آی‌وی چه می‌کنید؟
چگونگی شناسایی و غربالگری کودکان اوتیسم
شناسایی ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار مبتلا به فشارخون
پلمب یک واحد غیرمجاز تولید داروهای گیاهی در تفت
تست تراکم استخوان برای چه افرادی ضروری است؟
۴۰ بیمارستان جدید در کشور تا پایان سال راه اندازی می‌شود
بیماری خاموش که استخوان‌هایتان را می‌خورد
ورزشکاران در خطر سرقت اعضای حیاتی بدن هستند
20 هزار نفر در سال به جذام مبتلا می‌شوند
آلودگی هوا خطر ابتلا به این بیماری ها را افزایش می دهد
کمبود ویتامین D در کودکی منجر به فشار خون بالا در بزرگسالی می‌شود
بازسازی دریچه سه‌لتی قلب بدون استفاده از پمپ
بایدها و نبایدهای غذایی در مبتلایان به هپاتیت "سی"