مدیرعامل شرکت داروسازی فایزر اعلام کرد: افرادی که دو دوز واکسن کرونای شرکت فایزر-بایون تک را دریافت کرده اند احتمالا به تزریق دوز سوم نیز در عرض یک سال نیاز خواهند داشت.
محققان دانشگاه توکیو واقع در ژاپن نوعی هیدروژل ساختند که قابلیت حمل داروی ضدسرطان در بدن و آزادسازی آن را در واکنش به تغییرات دما و pH در محیط داخلی تومور دارد.
محققان سوئیسی موفق به تولید یک آئورت سیلیکونی شدند که قادر است میزان سختی پمپاژ قلب بیماران را کاهش دهد. این موفقیت میتواند جایگزین امیدوار کنندهای برای پیوند قلب باشد.
نتایج یک مطالعه بزرگ نشان داد که ٢ داروی ضد التهاب «توسیلیزوماب» و «ساریلوماب» خطر مرگ بیماران مبتلا به موارد شدید کرونا را حدود یک چهارم و زمان بستری شدن آنها را در بخش مراقبتهای ویژه ۱۰ روز کاهش میدهد.
محققان دانشگاه ام آی تی (MIT) آمریکا ایمپلنت جدیدی را ساختند که قادر است داروهای حساس به نور را مستقیم در نقطه هدف آزاد کرده و پرتوهای مورد نیاز را برای فعال سازی این داروها تولید کند.
پژوهشگران استرالیایی دریافتند حافظه ایمنی افرادی که به کرونا مبتلا شدهاند، به احتمال زیاد آنان را تا ۸ ماه در برابر عفونت مجدد محافظت میکند که این امیدها برای محافظت دراز مدت واکسنهای ضدکرونا را افزایش میدهد.
معاون تحقیقات وزیربهداشت با بیان اینکه رتبه تحقیقاتی و پژوهشی کشور در رشتههای مختلف بین هشتم تا پانزدهم است، گفت: 1650 شرکت دانشبنیان در حوزه سلامت فعالیت دارند.
موسسه سرمسازی هند که یکی از بزرگ ترین تولیدکنندگان واکسن در جهان است، قراردادی با شرکت نوواواکس(Novavax) امضا کرد تا به این شرکت در تولید یک میلیارد دوز واکسن ضدکرونا موسوم به NVX-CoV۲۳۷۳ در سال آینده کمک کند.
خبردارو:
Egyptian Drug Authority (EDA)
بخش EDA ، متصدی امور دارویی در وزارت بهداشت کشور مصر می باشد و مسئولیت های زیر را بر عهده دارد:
حفاظت از سلامتی مردم با استفاده از قوانین ایمنی و کیفیت داروها
مقررات و قوانین داروخانه ها
دسترسی به داروهای باکیفیت و با قیمت مناسب
برنامه ریزی ...