۰
plusresetminus
تاریخ انتشاردوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۷
کد مطلب : ۸۸۹

جزئیاتی از برگزاری دهمین جشنواره بین المللی سیمرغ

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت در نشست خبری که به مناسبت برگزاری دهمین جشنواره بین المللی سیمرغ برگزار شد، گفت: در مجموع ۴۳ هزار و ۸۶۶ اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد که بیشترین تعداد با ۳۱ هزار و ۹۰۰ اثر در بخش هنرهای تجسمی شامل عکاسی، خوشنویسی و صنایع دستی است.
جزئیاتی از برگزاری دهمین جشنواره بین المللی سیمرغ
به گزارش پایگاه خبری خبردارو، دکتر سیماسادات لاری، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و رییس دهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، در نشست خبری که به مناسبت برگزاری دهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، برگزار شد، ضمن قدردانی از رسانه ها، خبرنگاران را هنرمندانی که می توانند اخبار را به زیباترین شکل ممکن انعکاس دهند، عنوان کرد و گفت: جشنواره سیمرغ، جشنواره ای بزرگ، با رویکرد هنری بوده و در سطح دانشگاه های علوم پزشکی کشور برگزار شده است.   
 
وی افزود: در آمیختن هنر با متولیان سلامت کشور رویداد بزرگی است، چراکه طبیبان تن با نوازش روح، می توانند رسالت مهم خود را ارزشمندتر کرده و آن را دوچندان به انجام برسانند. به خصوص در کشور ما که هنر با فرهنگ اسلامی تنیده شده و این درخت را تنومندتر کرده است.
 
دکتر لاری، هدف از برگزاری جشنواره را ایجاد فضایی پرنشاط در دانشگاه های علوم پزشکی کشور عنوان کرد و افزود: این جشنواره در سطح دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه ها برگزار می شود.
 
وی با بیان اینکه جشنوراه سیمرغ در دو سال اخیر جنبه بین المللی پیدا کرده و از دیگر کشورها نیز شرکت کننده وجود دارد، تصریح کرد: همچنین، هنرمندانی از ۱۰۳ کشور در دهمین جشنواره هنری و دانشجویی سیمرغ شرکت کردند.
 
رییس دهمین جشنواره بین المللی سیمرغ با بیان اینکه این جشنواره در پنج بخش هنرهای تجسمی، ادبی، فیلم، تئاتر و موسیقی، برگزار می شود، اظهار کرد: توسعه و تقویت مشارکت دانشجویان و اساتید در فعالیت های هنری و فرهنگی به خصوص کانون های فرهنگی فعال در دانشگاه های علوم پزشکی، بروز و ظهور استعدادهای هنری دانشگاهیان و شناسایی و تجلیل از نخبگان هنری در این عرصه و درحقیقت، ترویج فرهنگ سلامت با بهره مندی از ابزار هنر، از دیگر اهداف برگزاری جشنوراه سیمرغ است.
 
وی ادامه داد: در مجموع ۴۳ هزار و ۸۶۶ اثر به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد که بیشترین تعداد با ۳۱ هزار و ۹۰۰ اثر در بخش هنرهای تجسمی شامل عکاسی، خوشنویسی و صنایع دستی است.
 
دکتر لاری خاطرنشان کرد: ۲۹ هزار و ۷۶۳ دانشجوی علوم پزشکی در این جشنواره شرکت کردند که ۶۳ درصد شرکت کنندگان هستند. ۹۹۲۵ نفر از کارکنان وزارت بهداشت (۲۳ درصد)، ۱۰۹۵ نفر نیز از سایر دانشگاه های کشور و ۴۵۶ نفر از جامعه پزشکی در این جشنواره شرکت کردند.
 
به گفته وی، ۱۶۰۰ اثر هنری از ۱۰۳ کشور مختلف مانند انگلیس، هند و بلژیک به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است که بیشتر فیلم کوتاه و پویانمایی بودند و البته ۳۵۰ پوستر نیز در بین این آثار خارجی هستند.
 
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت گفت: این جشنواره از 24 آبان ماه آغاز شده و مراسم اختتامیه این جشنواره روزهای 27 و ۲۹ آبان ماه در پردیس تئاتر تهران در منطقه خاوران برگزار می شود. مراسم اختتامیه اول برای بخش ادبی و تجسمی و مراسم اختتامیه دوم برای معرفی و تجلیل از سایر بخش های این جشنواره است.
 
به گفته دکتر لاری، تعداد مدعوین این جشنواره 1500 نفر برآورد شده است و در نهایت، تعداد ۴۰۰ نفر در این جشنواره به عنوان برگزیده نهایی معرفی می شوند.
 
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت بیان کرد: گودرز دیباج، داور بخش هنرهای تجسمی، عبدالجبار کاکایی، داور بخش ادبی، بابک زرین، داور بخش موسیقی، حسین پارسایی، داور بخش تئاتر و محمدمهدی عسگرپور، داور بخش فیلم هستند.

انتهای پیام
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما