سازمان حمایت از مصرف کنندگان روسیه موسوم به «روس پاترب نادزور» (دست اندر کار امور مبارزه با بیماریهای واگیر) از ساخت و ثبت کیت تست تشخیص ویروس کووید ۱۹ انگلیسی خبر داد که نخستین کیت تشخیص این نوع بیماری در جهان است.
محققان می گویند: بیمارانی که ماهها پس از ابتلا به کرونا با علائمی از جمله خستگی مفرط، سردرد و تب دست و پنجه نرم میکنند، پس از تزریق واکسن این بیماری بهبودی قابل توجهی پیدا می کنند.
سازمان حمایت از مصرف کنندگان روسیه موسوم به «روس پاترب نادزور» (دست اندر کار امور مبارزه با بیماریهای واگیر) از ساخت و ثبت کیت تست تشخیص ویروس کووید ۱۹ انگلیسی خبر داد که نخستین کیت تشخیص این نوع بیماری در جهان ...
«الکساندر گینزبورگ» رئیس مرکز ویروس شناسی گمالیا روسیه اعلام کرد: «واکسن اسپوتنیک لایت» (واکسن سوم کرونا در روسیه) تا ۵ ماه مصونیت در بدن فرد دریافت کننده ایجاد می کند.
محققان در جریان مطالعهای متوجه شدند، داروی «کلشیسین» (colchicine) که معمولا برای درمان روده استفاده میشود، میتواند نیاز بیماران کرونایی بستری در بیمارستان به دریافت اکسیژن را کاهش دهد.
محققان سوئیسی موفق به تولید یک آئورت سیلیکونی شدند که قادر است میزان سختی پمپاژ قلب بیماران را کاهش دهد. این موفقیت میتواند جایگزین امیدوار کنندهای برای پیوند قلب باشد.
نتایج یک مطالعه نشان میدهد تزریق یک داروی ضدویروسی که برای درمان هپاتیت استفاده میشود، سرعت بهبودی را در بیماران مبتلا به کووید ۱۹ که در بیمارستان بستری نیستند، افزایش میدهد.
نشریه پزشکی «لنست» در تازه ترین گزارش خود نوشت که نتایج آزمایش های بالینی واکسن اسپوتنیک وی ساخت روسیه نشان داده که میزان تاثیرگذاری آن بر جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا، حدود ۹۱.۶ درصد است.